ادمین ادمین یکشنبه 1 مهر 1397 09:48 ب.ظ نظرات ()

خورش قیمه , خورشت قیمه , طرز تهیه خورش قیمه , دستور پخت خورش قیمه , o va rdli

مواد لازم خورش قیمه برای ۴ نفر

گوشت خورشتی    ۳۰۰ گرم

لپه    ۲ پیمانه

لیمو عمانی    ۲ عدد

رب گوجه فرنگی    ۲ قاشق غذاخوری

پیاز    ۱ عدد

سیب زمینی    ۲ عدد

زعفران دم کرده    ۱ قاشق غذاخوری

روغن مایع    به میزان کافی

نمک و ادویه    به میزان کافی

طرز تهیه خورش قیمه

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن تفت میدهیم تا پیاز طلایی شود. سپس فلفل سیاه ، پودر پیاز ، دارچین ، زردچوبه و کمی پودر تخم گشنیز به پیاز اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم.

نکته قابل توجه این است که نمک و گرد لیمو را در این مرحله نباید اضافه کنیم چون مدت پخت گوشت را زیاد می کنند. سپس گوشت ها را به صورت قورمه ای خرد کرده و به پیاز سرخ شده اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

حالا رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و با گوشت تفت میدهیم تا رب سرخ شود و عطرش عوض شود. در آخر لپه ها رو که از ١ ساعت قبل خیس کردیم اضافه می کنیم

و تفت میدهیم نا بوی خامی لپه گرفته شود و موقع پخت له نشود. حالا آب را اضافه می کنیم. در این مرحله ۵ تا ۶ لیوان آب اضافه می کنیم تا گوشت و لپه بپزد.

وقتی گوشت ها نرم شدند نمک و گرد لیمو را اضافه کنید. نباید از گرد لیمو زیاد استفاده کنید چون باعث تلخی خورش می شود.

حالا اجازه بدید با حرارت ملایم ٣٠ دقیقه قل بزند و جا بیفتد. در آخر سیب زمینی را خلالی نازک خرد کرده و سرخ می کنیم و خورش را با سیب زمینی سرخ کرده تزیین و سرو کنید.